καθαριότητα-σκουρλέτης-μέχρι-τον-μάρ-406440
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 05.11.2017 | 14:53

Καθαριότητα -Σκουρλέτης: Μέχρι τον Μάρτιο οι πίνακες των 7.000 προσλήψεων

Στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Μαρτίου του 2018, θα έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα με την κυβερνητική ρύθμιση. Αυτό διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», επιβεβαιώνοντας το προχθεσινό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr.

Με τις προκηρύξεις που πρόκειται να εκδοθούν για περίπου 7.000 θέσεις, όπως σας έχει ενημερώσει πρώτη η aftodioikisi.gr, με τα μεγέθη των προσλήψεων να επιβεβαιώνονται πρόσφατα από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, θα στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνο με μόνιμο προσωπικό με τέτοια μαζικότητα, μέσω ΑΣΕΠ.

Όπως επίσης σας έχει ενημερώσει η aftodioikisi.gr η «ρύθμιση Σκουρλέτη» που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, μετά το αδιέξοδο που προέκυψε με την απόφαση τη Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προβλέπει συγκεκριμένη μοριοδότηση για τους συμβασιούχους που θα διεκδικήσουν κάποια από τις προκηρυσσόμενες θέσεις. Ειδικότερα το άρθρο 24 παρέχει για τους υποψήφιους :

  • μοριοδότηση δεκαεπτά μονάδων ανά μήνα εμπειρίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ
  • για συνολική εμπειρία έως είκοσι τέσσερις μήνες

Διαβάστε ακόμη:

Προσλήψεις -καθαριότητα: Πόσα μόρια δικαιούνται οι συμβασιούχοι -Κερδισμένοι & χαμένοι

Συμβασιούχοι -Σκουρλέτης: Εντός Συντάγματος η λύση-Δεν είναι μόνο θέμα βούλησης

«Καλλικράτης»: Παράταση στις σημερινές θητείες μέσω… ευρωεκλογών