ΑΔΕΔΥ: Καταγγέλλει μεθοδεύσεις για την αξιολόγηση σε οργανισμό του δήμου Αθηναίων

Μεθοδεύσεις και διάτρητο τρόπο στην υποβολή των φύλλων αξιολόγησης, στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

«Κάθε λογής μεθοδεύσεις επιστρατεύονται σε ποικίλους φορείς του Δημοσίου προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση-παρωδία των υπαλλήλων, διαδικασία που έχει ήδη καταρρεύσει και απονομιμοποιηθεί πλήρως.

Στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), πέρα από τους εκβιασμούς και τις απειλές προς αξιολογούμενους και αξιολογητές, οι αρμόδιοι εφηύραν έναν δικό τους διάτρητο τρόπο για την υποβολή των φύλλων αξιολόγησης, καταργώντας κάθε έννοια εμπιστευτικότητας, διευρύνοντας κατά το δοκούν τις προβλεπόμενες προθεσμίες, ευτελίζοντας ακόμη περισσότερο την όλη διαδικασία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει για άλλη μια φορά τις μεθοδεύσεις που συνεχίζουν να καταγράφονται σε όλο το Δημόσιο προκειμένου να σπάσει η απεργία-αποχή, με την αντισυνταγματική και αντεργατική τροπολογία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων-Συλλόγων της Αττικής να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, στις 14:00, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15)».