γιάννης-ρούμελης-αγνοούμενος-είπε-β-411936
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2017 | 09:45

Γιάννης Ρούμελης -αγνοούμενος: Είπε «βοήθεια, νερό, πνίγομαι» και από τότε χάθηκε

Σοκ από ακόμη μια μαρτυρία στη Δυτ. Αττική. «Την τελευταία φορά που μίλησε με το αφεντικό του, του είπε “Βοήθεια, νερό, πνίγομαι” και πως είχε ντελαπάρει», λέει η θεία του 38χρονου Ιωάννη Ρούμελη, που αγνοείται από τις 6 το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που ξέσπασε η φονική καταιγίδα. Συνολικά, περισσότερο από δύο 24ωρα μετά, η Πυροσβεστική αναζητά έξι συμπολίτες μας.

Ο Γιάννης Ρούμελης είναι οδηγός φορτηγού. Εκείνη την ώρα εκτελούσε δρομολόγιο και περνούσε από την παλιά εθνική οδό Αθήνας – Θήβας, όταν ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το φορτηγό του, μαζί με άλλα οχήματα που βρίσκονταν εκεί.

Χθες οι άντρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής εντόπισαν το φορτηγό του πλήρως κατεστραμμένο. Είχε ουσιαστικά πολτοποιηθεί, μαζί με άλλο ένα βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να εξηγήσει αν επρόκειτο για ένα ή για δύο φορτηγά. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι βρίσκονταν επί τόπου και με την βοήθειά τους ερευνήθηκαν τα συντρίμμια, χωρίς όμως να βρεθεί άνθρωπος μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών.

«Πάλευε με μόχθο για το μεροκάματο, οι γονείς του είναι ανήμποροι, η μητέρα του με άνοια και ο πατέρας του στην εντατική», λέει σπαράζοντας η θεία του, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Οι δικοί του άνθρωποι εκτιμούν ότι ο 38χρονος μπόρεσε να βγει από το φορτηγό και επιχείρησε να βρει καταφύγιο κάπου αλλού. Η ελπίδα τους τώρα είναι να βρίσκεται κάπου τραυματισμένος, αλλά ζωντανός..