σκότωσαν-64χρονη-με-κούτσουρο-για-να-αγο-323987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.11.2017 | 12:12

Σκότωσαν 64χρονη με κούτσουρο για να αγοράσουν… αλκοόλ

Δίχως να έχει αποσαφηνιστεί από τις αρχές η ακριβής ώρα του εγκλήματος, φαίνεται πως έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου, στο χωριό Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του flynews.gr  αδίστακτοι κακοποιοί, ένας Μολδαβός κι ένας Μαροκινός,  εισέβαλαν σε οικία, παραβιάζοντας την αλουμινένια πόρτα της μονοκατοικίας, στην οποία διέμενε μόνη της μία 64χρονη γυναίκα. Ακολούθως, τη χτύπησαν θανάσιμα στο κεφάλι με κούτσουρο που πήραν δίπλα από το τζάκι. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους κακοποιούς για τη ζωή της. Η 64χρονη που ήταν χήρα, έμενε μόνη, καθώς τα παιδιά της κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα, ενώ έχει πέσει ξανά θύμα κλοπής κατά το παρελθόν.

Τελικά, την Κυριακή, ο Μαροκινός και ο Μολδαβός που είχε προσαγάγει η Αστυνομία ομολόγησαν ότι αυτοί ήταν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος. Συγκεκριμένα είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν μεθύσει σε μαγαζί του χωριού και ήθελαν να βρουν χρήματα για να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ.

Το Σάββατο στο σπίτι της 64χρονης μετέβη ιατροδικαστής από την Αθήνα, καθώς και ειδικοί από  τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, η οποία χθες (18.11.2017) το πρωί, βρέθηκε νεκρή στην οικία της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, έχοντας τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.