Δ. Αμαρουσίου: Ανανέωση σύμβασης υπέγραψαν 78 εργαζόμενοι -Τι είπε ο Πατούλης

Την ανανέωση της σύμβασής τους για ένα έτος, υπέγραψαν σήμερα 78 εργαζόμενοι του δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι αντιμετώπιζαν το πρόβλημα με το 24μηνο.

Πριν την υπογραφή της παράτασης της σύμβασης, υπήρξε συνάντηση των εργαζομένων με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε τους εργαζομένους:  «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσετε να εργάζεστε. Θέλουμε να παραμείνετε γιατί είστε απαραίτητοι στο Δήμο μας. Οι κάτοικοι της πόλης μας πληρώνουν από το υστέρημά τους τα ανταποδοτικά τέλη και πρέπει να ανταποκριθούμε με τους εργαζόμενους  μας να δίνουν το μέγιστο της προσπάθειά τους. Θέλουμε να είστε μαζί μας.

Εξάλλου υπάρχει προηγούμενο και σε άλλες περιπτώσεις με την τακτοποίηση εργαζόμενων σε υπηρεσίες καθαριότητας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στους συμπολίτες μας, άλλωστε, αυτή η δουλειά φαίνεται καθημερινά όταν από άκρη σε άκρη το Μαρούσι είναι μια καθαρή πόλη πρότυπο, μια πόλη που σέβεται τον δημότη και που δεν σπαταλάει τα χρήματα του από τα δημοτικά τέλη αλλά τα αξιοποιεί και τα επενδύει σε μέσα και εξοπλισμό για να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας».