Σύγχυση Ψινάκη: Ενώ χάνει το Μαραθώνα θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηναίων

Την στιγμή που στα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια του Μαραθώνα αναζητούν τον Ηλία Ψινάκη, ένα σενάριο που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες θέλει τον τελευταίο να σκέπτεται να επιστρέψει στον δήμο Αθηναίων ακόμη και ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019! Θυμίζουμε ότι ο κ.Ψινάκης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη.

Μάλιστα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας φέρει τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και βετεράνο ποδοσφαιριστή Σπύρο Λιβαθινό, να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της περιοχής. Την ίδια ώρα ο Ηλ. Ψινάκης δέχεται τα «πυρά» της αντιπολίτευσης που τον κατηγορεί για ανεπάρκεια στα καθήκοντά του και αδιαφορία στα προβλήματα της πόλης. Να σημειωθεί, ότι από την παράταξη Ψινάκη έχουν συνολικά ανεξαρτητοποιηθεί πέντε δημοτικοί σύμβουλοι. Ταυτόχρονα πολλές είναι οι καταγγελίες για την άσχημη κατάσταση της πόλης. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαραθώνα υποστηρίζει πως «τρέχει» καθημερινά για τον δήμο και προσπαθεί για το καλύτερο.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα (σ.σ. βγήκε και στο πρωτοσέλιδο) του περιοδικού Down Town δίνει νέα διάσταση στο σενάριο για τη μετακόμιση Ψινάκη στο Δήμο Αθηναίων…

downtown_aftodioikisi